Kovinga 24 metų 181 cm ūgio puolėja „BcUtena.lt“ pasakojo apie komandos pasirengimą naujajam sezonui, tikslus, save pačią ir krepšinio reikšmę.

– Kas paskatino pasirinkti Utenos klubą?

– Utenos klubą pasirinkti paskatino noras tobulėti, pereiti į aukštesnį lygį, kadangi komanda dalyvaus Europos taurės turnyre ir yra išsikėlusi sau aukščiausius tikslus LMKL pirmenybėse.

– Kokį įspūdį palieka „Utenos“ ekipos sudėtis?

– Įspūdis geras – vadovybė tikrai pasistengė komplektuodama komandos sudėtį. Manau, kad turime viską ko reikia: gerą trenerių štabą, patirtį, norą tobulėti ir jaunatvišką maksimalizmą.

– Kaip vertinate pasirengimą naujajam sezonui?

– Pasirengimą naujajam sezonui vertinu labai gerai: turėjome stovyklas Palangoje ir Trakuose, kurių metu spėjome ne tik ,,įkrauti baterijas“, bet ir susiburti į darnų kolektyvą.

– Manote, kad „Utenai“ pavyks sėkmingai pasirodyti Europos taurės turnyre?

– Tikiu komanda ir jos sėkmingu pasirodymu Europos taurės turnyre, tačiau nesu linkusi užbėgti įvykiams už akių ir kažką prognozuoti. Tiesiog turime daug dirbti, kovoti ir atiduoti visą save kiekvienose rungtynėse.

– Kokius tikslus esate išsikėlusi kitam sezonui?

– Sėkmingai įsilieti į naują komandą, įgauti naujos patirties ir, žinoma, pasiekti kuo daugiau pergalių.

– LMKL žaidėjos ir klubų atstovai kalba, kad „Utena“ yra vienas favoričių laimėti čempionatą. Favoričių etiketė neslėgs?

– Džiugu, jog kitos komandos mus laiko rimtomis varžovėmis, tačiau tikrai nežadame užmigti ant laurų dėl tokios klijuojamos etiketės.

– Kokia esate aikštelėje ir kokia už jos ribų?

– Galbūt kartais aikštelėje atrodau rami ir neatskleidžiu visų savo emocijų, tačiau visada kovoju ir noriu laimėti. Už aikštės ribų esu šeimyniška, mėgstanti leisti laiką su pačiais artimiausiais žmonėmis.

– Ką jums reiškia krepšinis?

– Krepšinis – tai daugiau nei hobis, tai – mano gyvenimas. Visi mano artimiausi draugai ir visa mane supanti aplinka yra susijusi su krepšiniu.

– Kokia jūsų kaip krepšininkės svajonė?

– Svajonių turiu ne vieną, bandau jų siekti, bet nenoriu atskleisti kol jos neišsipildė.

– Galbūt turite kažkokį idealą?

– Neturiu vieno aiškaus idealo, yra daugybė žmonių, iš kurių galiu pasimokyti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją