Serijoje iki keturių pergalių „raketos“ išsiveržė į priekį 1-0.

„Toyota Center“ arenoje susirinkę žiūrovai jau nuo pirmųjų minučių galėjo džiaugtis tuo, ką mato aikštėje: gerą gynybą ir dar geresnį puolimą demonstravę Hjustono krepšininkai iškart susikrovė solidžią persvarą (32:17).

Tačiau „Mavericks“ ekipa taip lengvai pasiduoti neketino ir po Rajono Rondo dvitaškio jau buvo priekyje (42:40). Prireikė šiek tiek laiko, bet „Rockets“ perlaužė žaidimo eigą ir prieš pertrauką turėjo keturių taškų pranašumą (59:55).

Trečią ketvirtį šeimininkai pradėjo spurtu 6:0 ir vėl įgiję dviženklę persvarą (65:55), iki finalinio teisėjo švilpuko jos jau nebepaleido.

„Rockets“: Jamesas Hardenas 24 (3/6 dvit., 1/5 trit., 15/17 baud. met., 11 rez. perd.), Terrence'as Jonesas (9 atk. kam., 6 rez. perd.), Jasonas Terry 16, Corey Breweris 15, Trevoras Ariza 12 (11 atk. kam., 6 rez. perd.), Dwightas Howardas (17 min., 5 blk.) ir Joshas Smithas po 11 taškų.

„Mavericks“: Dirkas Nowitzki 24, Monta Ellis 16, Rajonas Rondo 15, J. J. Barea 12, Tysonas Chandleris 11 (18 atk. kam.), Chandleris Parsonsas ir Amar'e'as Stoudemire'as po 10 taškų.

DELFI primena, kad D. Motiejūnas šiame sezone ant parketo jau nebežengs. Balandžio 10 dieną Los Andžele jam buvo atlikta nugaros operacija.

„Noriu jums labai padėkoti už tiek daug palaikymo žinučių. Sako, kad operacija praėjo lengvai. Dabar pradedam reabilitaciją. Būkite sveiki!!!!“, – tąkart iš ligoninės džiugias naujienas gerbėjams pranešė D-Mo.

Kol kas oficialiai neskelbiama, kiek truks D. Motiejūno reabilitacija ir kiek realūs jo šansai žaisti šių metų Europos krepšinio čempionate, vyksiančiame rugsėjo 5-20 dienomis. Jame bus kovojama dėl kelialapių į 2016 metų Rio de Žaneiro olimpines žaidynes.

Donatas Motiejūnas
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)