Pirmasis Toronto klubo gerbėjų minią arenoje ir už jos ribų užvedė Jonas Valančiūnas, kuris pirmo kėlinio viduryje po nesėkmingo savo paties prasiveržimo ir metimo į lentą sugebėjo atkovoti kamuolį puolime gulėdamas ant parketo.

Maža to, 21-erių metų lietuvis tarsi būtų ne NBA atkrintamųjų debiutantas, o patyręs lygos veteranas, ne tik suskubo atmesti kamuolį Kyle'ui Lowriui, kurio perdavimą dviem gražiais taškais netrukus pavertė Terrence'as Rossas, tačiau ir išbėgti iš trijų sekundžių zonos.

Tuo metu per pertrauką tarp kėlinių „Raptors“ aistruolius itin pralinksmino komandos talismanas Dino, kuris prarijo užrištomis akimis arenos viduryje klaidžiojusį varžovų faną. Tiesa, Dino iškart išspjovė jam nepatikusius „Nets“ marškinėlius, taip tik dar labiau įaudrindamas publiką. Žinoma, visa tai tebuvo žaismingas triukas, tačiau jis atrodė tikrai šmaikščiai.

Primename, kad J. Valančiūnas per 35 min. pelnė 15 taškų (5/9 dvitaškiai, 5/7 baudos) ir atkovojo 14 kamuolių. Iš viso per pirmas dvi šios serijos dvikovas Lietuvos rinktinės vidurio puolėjas surinko 32 taškus ir 32 atkovotus kamuolius (vidutiniškai po 16 per susitikimą).

Trečios „Raptors“ ir „Nets“ rungtynės vyks penktadienį Brukline.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)