„Aš tik dirbu savo darbą. Kartais ketvirtame kėlinyje žaidžiu, o kartais ne. Viskas priklauso nuo situacijos, o situacija kiekvienose rungtynėse būna skirtinga“, – J. Valančiūno žodžius cituoja BasketNews.lt. - Komandos rungtynių pabaigoje dažnai išleidžia žemesnius penketus, o man prieš žemesnius krepšininkus gintis yra sunku.“

„Raptors“ klubo vadovai tikisi, jog 22-ejų metų 213 cm ūgio J. Valančiūnas ateityje bus pajėgus žaisti greitai ir dengti žemesnius ir vikresnius varžovus, todėl krepšininkas jau praėjusią vasarą kelias savaites treniravosi su bėgimo treneriu.

„Bėgimo treniruotės man padėjo, tačiau man dar tikrai reikia daug dirbti. Ketinu tai daryti ir ateinančią vasarą. Sieksiu tapti greitesniu ir stipresniu žaidėju“, – Lietuvos rinktinės aukštaūgio žodžius publikuoja BasketNews.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)