Į Lietuvą J. Valančiūnas grįžo anksčiau nei tikėtasi – vidurio puolėjo atstovaujamas „Raptors“ klubas suklupo jau pirmame NBA atkrintamųjų varžybų etape, nepasipriešinęs Vašingtono „Wizards“ komandai ir seriją pralaimėjęs 0:4.

Po nesėkmingos NBA sezono pabaigos užvirė diskusijos apie „Raptors“ ateitį ir J. Valančiūno vaidmenį ekipoje. Pats krepšininkas „Lietuvos ryto“ televizijai atskleidė, kad šią vasarą sutiktų pasirašyti naują ilgalaikę sutartį su Toronto klubu.

„Geras miestas, gera komanda, geras personalas, visi savi žmonės. Kodėl gi ne“, – sakė aukštaūgis.

Trečius metus NBA pirmenybėse užbaigęs uteniškis prieš kelionę namo spėjo ir trumpai atsikvėpti – krepšininkas žvejojo Didžiuosiuose ežeruose.

Parvykęs į Lietuvą jis išskubėjo pas artimuosius, kuriems nekantrauja parodyti savo sūnų.

„Labai pasiilgau. Turim dar vieną naują pilietį, tai visi labai nori pasimatyti. Koks jausmas būti tėčiu? Geras jausmas, labai geras. Viduje jaučiuosi labai gerai“, – „Lietuvos ryto“ televizijai sakė J. Valančiūnas.

Vasarą jo laukia pasirengimas 2015 metų Europos čempionatui. J. Valančiūnas yra įtrauktas į išplėstinį Lietuvos rinktinės kandidatų sąrašą, neabejojama, kad jis bus pakviestas ir į liepos 20 d. Palangoje prasidedančią nacionalinės komandos treniruočių stovyklą.

DELFI primena, kad šį sezoną J. Valančiūnas NBA pirmenybėse per mačą vidutiniškai žaidė po 26,2 min. ir pelnė po 12 taškų, atkovojo po 8,7 kamuolio ir blokavo po 1,2 varžovo metimo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (41)