K. Alminaitė pelnė 13 taškų, atkovojo 10 kamuolių ir blokavo 5 metimus, E .Šulčiūtė pasižymėjo 18 taškų ir 5 sugriebtais kamuoliais, o K .Balčiūnaitė išsiskyrė 9 taškais, 10 atkovotų kamuolių, 11 išprovokuotų pražangų ir 8 perimtais kamuoliais.

Ketvirtą vietą užėmė „Utenos“ gynėja Sandra Linkevičienė (24 naud. bal.), o penketuką baigė 22 naudingumo balus surinkusi Klaipėdos „Fortūnos“ atstovė Marina Solopova.

J. Andersonas – LKL savaitės žaidėjas

Naudingiausiu praėjusios savaitės Lietuvos krepšinio lygos (LKL) krepšininku buvo išrinktas Kauno „Žalgirio“ ekipos puolėjas Jamesas Andersonas. Lietuvos čempionai iškovojo dvi itin svarbias pergales prieš „Lietuvos rytą“ ir Klaipėdos „Neptūną“ ir sustiprino savo pozicijas kovoje dėl reguliaraus sezono nugalėtojų vardo.

Amerikietis per šias rungtynes buvo viena ryškiausių figūrų ir sunkiais momentais vedė kauniečius į priekį. J. Andersonas per susitikimus su vienomis stipriausių lygos ekipų vidutiniškai pelnydavo po 14,5 taško, atkovodavo po 4 kamuolius ir atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus. „Žalgirio“ puolėjas taip pat rinkdavo po 17 naudingumo balų.

Į savaitės žaidėjo titulą taip pat pretendavo:

Arnas Labuckas („Prienai“) – 2 rungtynės, 17 tšk., 9,5 at. kam., 2 rez. perdav., 18,5 naud. balo;

Adas Juškevičius („Lietuvos rytas“) – 2 rungtynės, 17 tšk., 3,5 at. kam., 2,5 rez. perdav., 18,5 naud. balo;

Vytautas Šulskis („Šiauliai“) – 2 rungtynės, 18 tšk., 5,5 at. kam., 23,5 naud. balo;

Roderickas Camphoras (Kėdainių „Nevėžis“) – 1 rungtynės, 24 tšk., 3 at. kam., 5 rez. perd., 29 naud. balai.

Savaitės žaidėjas renkamas atsižvelgiant į asmeninius krepšininko rodiklius ir jo komandos rezultatus.

LKL savaitės žaidėjo apžvalga:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)