Galingai žaidę šeimininkai po trijų kėlinių, kuriuos vainikavo M. Kuzminsko perimtas kamuolys ir įspūdingas jo skrydis virš varžovų krepšio, pirmavo net 26 taškų skirtumu – 61:35 ir tik vėliau atsipalaidavo.

Lietuvis per 19 min. iš viso pelnė 5 taškus (2/8 dvitaškiai, 0/2 tritaškiai, 1/2 bauda), atkovojo 5, perėmė 3, o prarado 2 kamuolius, atliko 1 rezultatyvų perdavimą ir 1 kartą prasižengė.

„Unicaja“: Jaysonas Grangeris 11, Carlosas Suarezas 10, Vladimiras Golubovičius (13 atk. kam.) ir Ryanas Toolsonas po 9 taškus.

„Laboral Kutxa“: Mike'as Jamesas 11, Tornike Šengelija 10, Kimas Tillie 8 taškai.

Šios poros laimėtojai pusfinalyje susitiks arba su FC „Barcelona“, arba su Bodalonos „FIATC Joventut“ (kol kas serijoje – 1:0).


Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)