201 cm ūgio vidurio puolėja V. Kast praėjusį sezoną rungtyniavo Bulgarijoje ir vilkėjo „Beroe Stara Zagora“ ekipos marškinėlius. Bulgarijos čempionate V. Kast sužaidė 14 rungtynių, per kurias vidutiniškai aikštelėje praleisdavo 23 minutes, pelnydavo 11,5 taško, atkovodavo 5,8 kamuolio ir blokuodavo 1,2 varžovių metimų.

Vasarą V. Kast atstovavo Estijos moterų krepšinio rinktinei, kur per 6 susitikimus vidutiniškai žaisdavo po 12 minučių, rinkdavo 4,3 taško, atkovodavo 2,5 kamuolio ir blokuodavo 0,5 metimo.

K. Afanasijeva 2013-2014 metų sezone rungtyniavo gimtojoje Ukrainoje. 173 cm gynėja atstovavo pirmoje Ukrainos lygoje rungtyniaujančiai DVUFK-SDY-5 komandai. Vidutiniškai ant parketo gynėja praleisdavo po 18 minučių, pelnydavo 3,8 taško, atkovodavo 3,3 kamuolio ir atlikdavo 1,4 rezultatyvaus perdavimo.

Jau anksčiau klubas pasirašė sutartis su Rasa Knyzaite ir Karolina Ambotaite. Šią vasarą „Hoptrans-Sirenos“ sutartis pratęsė su Kornelija Balčiūnaite ir Akvile Baronėnaite, komandoje taip pat rungtyniaus ir praėjusiame sezone žaidusios Erika Liutkutė ir Gintarė Jasiunskaitė. Kauno rajono ekipai vadovaus Linas Šalkus, o jam talkins fizinio rengimo treneris Marius Vadeikis.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją