G. Matulio vedama Molėtų ekipa savaitgalį įveikė Raseinių „Rasus“ (82:75) ir KaunoJAZZ-Diremtą“ (93:83), o „Ežerūno-Kario“ lyderis abi rungtynes baigė savo sąskaitoje turėdamas po 38 naudingumo balus.

Penktadienį (lapkričio 21 d.) Raseiniuose G. Matulis pelnė 24 taškus, atkovojo 12 atšokusių kamuolių, atliko 4 rezultatyvius perdavimus, blokavo metimą, perėmė 3 kamuolius ir išprovokavo 8 varžovų pražangas.

Šeštadienį (lapkričio 22 d.) savų fanų palaikomas G. Matulis į „JAZZ-Diremtos“ krepšį įmetė 29 taškus, atkovojo 6 kamuolius, išprovokavo 6 oponentų pražangas ir perėmė 2 kamuolius.

Savaitgalio rungtynėse krepšį iš dviejų taškų zonos Mindaugo Kildišiaus auklėtinis atakavo 74 procentų taiklumu (14/19), pataikė kas antrą tritaškį (4/8) ir beveik neklydo nuo baudų metimų linijos (13/15).

Pretendentai į NKL savaitės žaidėjo titulą buvo Š. Kulevičius ir Benas Bagdonavičius (abu Joniškio „Delikatesas“), Evaldas Šaulys („Šilutė“), Deividas Anužis („Palanga“), Tadas Sebežiovas (Jonavos „Petrochema“) ir Paulius Petrilevičius (MarijampolėsSūduva-Mantinga“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją