Pirmą kartą LKL „Žvaigždžių dienos“ istorijoje renginį iškilmingai atidarys animuota 3D projekcija ant aikštelės parketo. Įspūdingi vaizdo efektai ir 3D grafikos pagalba transformuojama aikštelė nepaliks abejingų.

„Džiugiu jog Lietuvos krepšinio lygos vadovai ieško netradicinių sprendimų, semiasi patirties iš NBA ir nori sukurti tikrą krepšinio šventę kiekvienam. Smagu, kad galime prisidėti ir pažadame, jog „Siemens“ arenos krepšinio aikštelės parketą laužysime, daužysime, skaldysime, vartysime 360 laipsnių kampu ir transformuosime į netikėtus sporto renginiui vaizdus“, – video grafikos kūrėjas Arnas Palubinskis

Pirmadienį „Siemens“ areną palikus kanadiečių cirkui „Cirque du soleil“ iš karto buvo pradėti scenos montavimo ir aikštelės paruošimo darbai. Įrangą, reikalingą didžiausiai krepšinio šventei Lietuvoje, atvežė šeši vilkikai, o techniniu išpildymu rūpinasi 40-ies žmonių komanda.

„Šiais metais „BEKO-LKL Žvaigždžių dienai“ ruošiamės kaip dideliam koncertui. Garso ir šviesų bus tikrai daugiau nei per Ed Sheeran koncertą ir tikrai ne mažiau nei per SEL pasirodymą. Didžiausioje krepšinio šventėje Lietuvoje sumontuosime šviesos, garso ir vaizdo įrangą, kurią dažniausiai pastebite didelių žvaigždžių koncertuose. Arenos lubose pakabinsime per 10 tonų papildomos įrangos, galingus projektorius 3D animacijai, per 100 vienetų koncertinių šviesos prietaisų, o scenoje papildomą LED ekraną. Šių metu renginys keičiasi, ir keičiasi į gerą pusę. Sportas jungiasi su šou technologijomis ir tai tik dar labiau džiugins „Siemens“ arenoje susirinkusius žiūrovus“, – teigė renginio režisierius Kastytis Šliužas.

Į areną susirinkę žiūrovai išvys ne tik įspūdingą šventės dalyvių pristatymą, bet ir galės laimėti labai vertingų prizų: nuo originalių šventės marškinėlių ar skrydžio į Dubajų. Sirgaliai taip pat gaus dar dažais kvepiančias BEKO-LKL žaidėjų korteles ir specialioje zonoje galės gauti savo mėgstamų krepšininkų autografus.

Didžiausia krepšinio šventė Lietuvoje, vienijanti geriausius LKL krepšininkus ir trenerius po 8 metų pertraukos grįžta į Vilnių. „Siemens“ arenoje spindės ryškiausios LKL žvaigždės, susirinks geriausi lygos treneriai, sporto, verslo bei pramogų pasaulio atstovai. Sirgaliai išvys snaiperio, oro karaliaus ir trenerių karavano konkursus. „BEKO-LKL Žvaigždžių dienoje“ šalies krepšinio aistruolius privers išsižioti fantastiškų elektroninių šokių asai iš Ukrainos „Light Balance“.