„Noriu atsiprašyti mūsų sirgalių – šiandien mes atrodėme prastai. Atmosfera buvo puiki – kaip ir visada Kaune. Šiandien mums labai trūko dviejų itin svarbių žaidėjų ir mes rungtynių pradžioje turėjome labai daug problemų. Antroje rungtynių dalyje rėmėmės jaunais žaidėjais, jie įnešė nemažai energijos. Tačiau šiandien buvo „Žalgirio“ rungtynės“, - spaudos konferencijoje kalbėjo „Galatasaray“ ekipos strategas Erginas Atamanas.

Treneris taip pat nebuvo patenkintas Martyno Pociaus žaidimu. Ketvirtadienį lietuvis Kaune nepelnė nė taško.

„Mes nesame patenkinti jo žaidimu. Jis neblogai pradėjo sezoną, tačiau vėliau susidūrė po sveikatos problemomis. Tiesą pasakius, mes iš jo tikėjomės daugiau. Mes laukiame, kada jis atsigaus“, - teigė E. Atamanas.

„Sveikinu vyrus, kurie po sėkmingo savaitgalio, kai atidavėme daug jėgų, šiandien atrodė labai susikaupę ir energingi. Dėkoju jiems už profesionalumą. Aš galvoju, kad mes sužaidėme du idealius kėlinius. Buvo aišku, kad arba jie pradės geriau žaisti, arba mes imsime strigti. Tačiau pakankamai ramiai baigėme rungtynes ir iškovojome pergalę. Po A. Gudaičio traumos teko rotuoti R. Javtoką ir D. Songailą. Aš manau, kad dažniau rotuojant centrus jie puikiai atliko savo darbą“, - kalbėjo „Žalgirio“ vyr. treneris Gintaras Krapikas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)