Turkijos komanda taip pat artimiausias namų rungtynes turės žaisti be sirgalių. Eurolyga tokių sankcijų ėmėsi, nes „Galatasaray“ baudžiama ne pirmą kartą dėl chuliganiško gerbėjų elgesio.

Stambulo ekipa dvikovą pralaimėjo 68:75, o paskutines Eurolygos sezono namų rungtynes ji žais su FC „Barcelona“.

Tuo metu vokiečių šį ketvirtadienį Atėnuose laukia itin svarbus E grupės mačas su vietos „Panathinaikos“, kurį laimėjus ALBA įgytų realius šansus patekti į Eurolygos ketvirtfinalį.

Primename, kad ALBA ir „Galatasaray“ klubų susitikimas klubų prasidėjo kone dviem valandomis vėliau. To priežastis – tarp abiejų komandų fanų kilęs susirėmimas. Konfliktą pradėjo aršieji „Galatasaray“ fanai, kurie įsiveržė į šeimininkų sektorių, taip pat paleido kelias kėdes į apšilinėjusius ALBA ekipos žaidėjus.

Neramumus iškart ėmėsi malšinti policija, o supratingumo savo gerbėjų prašė ir patys „Galatasaray“ krepšininkai, tačiau aistros išblėso tik po kurio laiko.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)