Vėliau jis vilkėjo Kauno „Aisčių-Atleto“, Kėdainių „Nevėžio“, Bolonijos Conad (Italijos 2 lyga), Tartu „TU/Rock“ (Estija) ir Pasvalio „Pieno žvaigždių“ ekipų marškinėlius.

Pernai iš Estijos į Pasvalį persikėlęs E. Dimša praėjusį sezoną Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) vidutiniškai pelnydavo po 13,6 taško, atkovodavo po 6,6 ir perimdavo po 1 kamuolį, atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo bei rinkdavo po 15 naudingumo balų.

Baltijos krepšinio lygoje (BBL) krepšininkas per vienerias rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 13,5 taško, 6,7 atkovoto bei 1,1 perimto kamuolio, atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą ir sukaupdavo po 15,8 naudingumo balo.

„Po sezono buvo atlikta kelio operacija Vytautui Šarakauskui, tad manoma, kad jis „Neptūnui“ negalės padėti maždaug iki gruodžio mėnesio. Būtent dėl šios priežasties buvo ieškoma jam pamainos. Dar „Neptūno“ komplektacija nėra baigta, stebime žaidėjų rinką, domimės įžaidėjo pozicija“, – pabrėžė „Neptūno“ komunikacijos vadovas Algimantas Ercius.

Šiemet, kaip ir pernai, „Neptūno“ pagrindą sudaro klaipėdiečiai: kol kas iš 11 žaidėjų – 7 iš Klaipėdos krašto. Priminsime, kad prieš kelias dienas „Neptūnas“ sudarė sutartį Justu Sinica, praėjusią savaitę – su Lietuvos rinktinės kandidatu Deividu Gailiumi ir Eurolygos patirties turinčiu 216 cm ūgio krepšininku Michailu Anisimovu.

Dar anksčiau klaipėdiečių gretas papildė Donatas Zavackas (2 metų sutartis), taip pat neptūniečiai išsaugojo kapitoną Martyną Mažeiką, aukštaūgį Simą Galdiką, įžaidėją Mindaugą Girdžiūną, Arną Butkevičių (2 metų sutartis) ir Valdą Vasylių. Taip pat galiojančią sutartį turi Vytautas Šarakauskas. Komandą ateinantį sezoną ir toliau treniruos Kazys Maksvytis ir Tomas Rinkevičius.

Šiemet „Neptūnui“ – istoriniai metai ne tik dėl to, kad klubas švenčia 50 metų gyvavimo sukaktį, bet ir dėl to, jog pirmą kartą dalyvaus Eurolygoje.

Viename prestižiškiausių Europos krepšinio turnyrų – Eurolygoje „Neptūnas“ kausis D grupėje, kurioje ginklus surems su Pirėjo „Olympiakos“, Stambulo „Galatasaray“, Belgrado „Crvena Zvezda“, Vitorijos „Laboral Kutxa“ ir Valensijos „Basket“ komandomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)