Mažosios baleto šokėjos pademonstravo šokį, skirtą pagerbti A. Sabonį. Eglės Špokaitės auklėtinės suplazdėjo visoje arenoje, o viena šokėja įteikė krepšininkui gėlytę. Po teatralizuoto pasveikinimo, A. Saboniui buvo įteikti geriausi apdovanojimai už jo nuopelnus ne tik krepšinio aikštelėje, bet ir garsinant Lietuvos bei Kauną vardą.

Kūno kultūros ir sporto departamento direktorius Edis Urbonavičius įteikė pirmą Lietuvoje aukščiausią sportininko apdovanojimą – žvaigždę. Už nuopelnus ne tik mūsų šalies krepšinyje, bet taip pat ir geriausio žaidimo demonstravimą visoje Europoje Eurolygos prezidentas J. Bertomeu A. Saboniui taurę ir su džiaugsmu paspaudė ranką.

Kauno meras Andrius Kupčinskas legendiniam krepšininkui aukščiausią Kauno miesto apdovanojimą - Pirmojo laipsnio Santakos garbės ženklą. 

Sabą pasveikinti atvyko ir premjeras Algirdas Butkevičius, tą patį vakarą išrinktas „metų studentų draugų“. Tačiau kauniečių draugu premjeras veikiausiai nepasijuto: jo sveikinimą arenos publika palydėjo švilpimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (549)