„Kokie jausmai apėmė, kai sužinojau apie sankcijas? Visiškas nusivylimas. Mes pusmetį ruošėmės, surengėme šešias stovyklas, dalyvavome keturiuose turnyruose, išbandėme 40 žaidėjų, o dabar... Teks paleisti vaikinus namo“, – praeityje garsaus krepšininko, su Rusijos rinktine du kartus tapusio pasaulio vicečempionu, o dabar trenerio Jevgenijaus Kisurino, žodžius cituoja BasketNews.lt.

Anot rinktinės trenerio, jo auklėtiniai turėjo potencialo čempionate pasirodyti geriau, nei visos kitos Rusijos jaunimo rinktinės.

„Atkrintamose varžybose būtume buvę 100 procentų, o apskritai galėjome pasirodyti kur kas geriau, nei visos kitos mūsų rinktinės. Mūsų grupėje turėjo būti Turkija, Vokietija ir Didžioji Britanija. Su turkais pakovotume, o su kitomis komandomis tikrai neturėtume problemų. Tuomet lauktų grupių etapas, kur būtume žengę su dviem arba trimis pergalėmis. O ten – graikai, kuriuos tikrai būtume įveikę“, – savo iliuzijas dėstė J. Kisurinas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)