Iš Vilniaus „Lietuvos ryto“ perėjusiam Dariui Songailai draudimas negalioja, kadangi jis jau yra rungtyniavęs Lietuvoje.

„Veikiausiai J. Andersonas ir M. Waynsas nežais pirmų rungtynių, nebent situacija kardinaliai greitai pasikeis“, – portalui Krepsinis.net sakė „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

FIBA „Žalgiriui“ registruoti naujus krepšininkus uždraudė po to, kai Marko Popovičiui ir Milovanui Rakovičiui buvo priteista kiek daugiau nei 620 tūkstančių eurų neišmokėto atlyginimo.

„Kol kas su šiais žaidėjais susitarimo nepasiekėme, nes neturime pakankamai lėšų. Sprendžiame situaciją ir ieškome išeičių. Laiko iki Eurolygos starto yra, bet norėtųsi, jog legionieriai spėtų pažaisti ir LKL“, – sakė P.Motiejūnas.

„Žalgiris“ rugsėjo 24 dieną išvykoje kausis su „Nevėžiu“, o Eurolygos pirmą mačą kauniečiai žais spalio 17 dieną, - informuoja Krepsinis.net.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)