„Neketiname imtis drastiškų veiksmų ir pernelyg keisti savo žaidimą. Mūsų tikslas treniruočių stovyklos pradžioje – susižaidimas, vieno kito supratimas. Turėsime įprasti prie naujų žaidėjų, kaip ir jie prie mūsų“, – leidiniui „The Star“ kalbėjo specialistas.

D. Casey džiaugiasi, kad į Torontą atvyko DeMarre Carrollas ir Cory Josephas, kurie gali ne tik sėkmingai žaisti puolime, bet ir gerai atidirbti gynyboje.

„Dabar NBA vyrauja žemo startinio penketo krepšinis, tačiau aš visada sakiau, kad ūgis yra svarbu. D. Carrollas gali žaisti lengvuoju ir sunkiuoju kraštu. Jam nekils bėdų ginantis prieš LeBroną Jamesą ar Carmelo Anthony. Jis mums labai padės. Vienu metu aikštėje galiu laikyti C. Josephą ir Kyle'ą Lowry. Aikštėje gali būti Cory, Kyle'as ir DeMaras DeRozanas. Dabar turėsime didžiulę pasirinkimo laisvę. Mes ieškojome įžaidėjo, kuris perimtų kamuolio valdymo funkciją iš Kyle'o ir DeRozano. Dabar tokį įžaidėją gavome“, – sakė D. Casey.

„Raptors“ marškinėlius taip pat užsivilks vidurio puolėjas Bismackas Biyombo ir veteranas Luisas Scola.

„Mes įsigijome ne tik gynybinio stiliaus krepšininkų. Jie gali pulti ir žaisti keliose pozicijose. Luisas puikiai supranta krepšinį, turi didelį IQ. Pastarieji keleri metai Indianoje jam susiklostė puikiai. Manau, kad Luisas yra vienas iš geriausių NBA legionierių“, – sakė D. Casey.