Net ir mūvėdamas apsauginę veido kaukę R. Westbrookas sužaidė rezultatyviausias karjeros rungtynes, o jo 49 taškų, 16 atkovotų kamuolių ir 10 rezultatyvių perdavimų indėlio pakako, kad „Thunder“ namuose po pratęsimo 123:118 palaužtų Filadelfijos „76ers“ ekipą.

Įžaidėjas tapo pirmu NBA krepšininku nuo pat 1989 metų, kuris trigubą dublį atliko keturiose dvikovose iš eilės (per akistatą su Indianos „Pacers“ tam jam užteko vos 28 min.!). Prieš tai paskutinis toks laimingasis buvo ne kas kitas, o Michaelas Jordanas, trigubą dublį pasiekęs net septyneriose rungtynėse iš eilės.

„Tai – tikra palaima, bet dar svarbiau yra tai, kad mes laimime“, – savo pasiekimo nesureikšmino atletiškasis Russellas, pelnęs paskutinis 6-is šeimininkų taškus ketvirtame kėlinyje ir paskutinius 10 pratęsime.

„Tikras malonumas žiūrėti į šio vyruko žaidimą. Turiu prieš jį nukelti savo skrybėlę. Aikštėje jis niekada netinginiauja. Russellas žaidžia abiejose aikštės pusėse. Smagu matyti tokį žaidėją, kuris pasiryžęs viską padaryti dėl pergalės“, – kolegą gyrė „76ers“ veteranas Jasonas Richardsonas.
Russello Westbrooko statistika paskutiniuose keturiuose mačuose

Itin įspūdingą ataką R. Westbrookas surengė pirmame kėlinyje, kai, priėmęs kamuolį iš komandos draugo, per 4 sekundes perskrodė aikštę nuo vienos galinės linijos iki kitos, įveikė visų penkių varžovų gynybą ir abiem rankomis galingai sugrūdo kamuolį į jų krepšį.

Įdomu, kad 2008 m. NBA naujokų biržoje R. Westbrookas buvo pašauktas tik ketvirtu numeriu – po Derricko Rpse'o, Michael Beasley ir O. J. Mayo.

Primename, kad „Thunder“ jau kurį laiką verčiasi be kito savo puolimo lyderio Kevino Duranto, kuris yra susižeidęs pėdą. Nepaisant to, Oklahomos valstijos atstovai Vakarų konferencijoje pakilo jau į aštuntą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)