Stovyklos organizatoriai pasidžiaugė ne tik gausiu dalyvių skaičiumi iš Europos, bet ir iš tokių egzotinių šalių kaip Uzbekistanas, Indija ir Tailandas.

„Team97” vadovas G. Blockis pasidžiaugė, kad į stovyklą dirbti atvyko puikūs krepšinio specialistai iš Lietuvos: D. Sirtautas, R. Radvila, A. Brusokas, R. Rakutis, T. Keršis bei M. Masilionis.

Savo žinias bei sukauptą krepšinio patirtį stovyklos dalyviams perduos krepšinio treneriai C. Trisoglio bei G. Gebbia (Italija), Ch. Crudeli (Argentina), F. Banobre bei M. E Solsona (Ispanija) ir V. Bakičius (Serbija).

Smagu pažymėti, kad jau pirmomis dienomis tarptautinę krepšinio stovyklą „Team97 Nida Camp” aplankė ypatingi svečiai - tai legendiniai olimpiniai čempionai Arvydas Sabonis ir Valdemaras Chomičius bei Lietuvos vyrų krepšinio rinktinės vyriausiasis treneris Jonas Kazlauskas. Svečiai nusifotografavo su jaunaisiais krepšininkais bei pabendravo su stovyklos organizatoriais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)