A. Milakniui – jau 29-eri, bet iki šiol jis nė karto nebuvo pakviestas net į šalies rinktinės treniruočių stovyklą.

Mažai kas abejoja, kad 195 cm ūgio gynėjui ilgai laukti savo progos nebereikės. Vienu „Žalgirio“ lyderių praėjusiame sezone tapęs ir NBA komandų dėmesio sulaukęs taikliarankis krepšininkas dabar laikomas stipriu kandidatu į galutinį rinktinės dvyliktuką, ypač po to, kai vykti į Europos čempionatą dėl sveikatos problemų atsisakė Martynas Pocius.

Regis, bręstantį Jono Kazlausko sprendimą nujaučia ir LKF rėmėjai. Į šią savaitę Kaune vykusią fotosesiją jie pasikvietė ne tik rinktinėje ne vienerius metus žaidusius Paulių Jankūną, Renaldą Seibutį, Robertą Javtoką, Mindaugą Kuzminską, bet ir A. Milaknį.

Beje, smalsuolių dėmesys fotosesijos metu krypo ne tik į naują veidą, bet ir pastarojo komandos draugą P. Jankūną.

„Žalgirio“ kapitonas sezonui pasibaigus ėmė keisti išvaizdą ir augintis ūsus. Tokioms permainoms aukštaūgį paskatino pralaimėtos lažybos, dėl kurių griebtis skustuvo jis negalės, kol neprasidės liepos 20 d. Palangoje startuojanti Lietuvos rinktinės treniruočių stovykla.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (96)