„Lietuvos ryto“ ekipa man yra išskirtinė, nes esu vilnietis. Ar liksiu, priklausys nuo sutarties sąlygų“, – sakė A.Kavaliauskas, patikinęs, kad sostinės klubas užima ypatingą vietą jo širdyje.

Tiesa, krepšinio gerbėjai galėjo neišvysti galingų atleto dėjimų, jei vidurio puolėjas prieš daug metų būtų pasukęs kitais keliais.

„Vienu metu paauglystėje buvo kilęs noras mesti krepšinį ir dabar būčiau statybininku. Kas motyvavo toliau lankytis treniruotes? Krepšininko karjera geresnė nei statybininko“, – nusikvatojo A. Kavaliauskas.

Atskleidęs, kad vaikystėje stengėsi lygiuotis į Artūrą Karnišovą, žaidėjas teigė, kad viena jo svajonių išsipildė prieš kelis metus, kai turėjo progą dalyvauti olimpinėse žaidynėse.

A. Kavaliauskas neslėpė, kad seniai žavisi galingais automobiliais ir anksčiau svarstė apie dar vieną profesiją.

„Turėjau būti lenktynininku, tačiau per aukštas užaugau ir per daug sveriu“, – sakė žaidėjas.

„Lietuvos ryto“ gerbėjai taip pat klausinėjo apie dėjimus viena ranka, galimybę pasivaržyti aikštėje su komandos vyr. treneriu Marcelo Nicola, išskirtinę barzdą, mėgstamiausią NBA komandą ir Lietuvos rinktinę.

Geriausiais klausimais A. Kavaliauskas išrinko: „Ar norėtum pasivaržyti su Robertu Javtoku prie tritaškio linijos?“ (Irmantas Varna), „Ką labiausiai norėtum patobulinti savo žaidime?“ (Tedas Junelis) ir „Ar norėtum sužaisti vienas prieš vieną su treneriu Marcelo Nicola?“ (Karolina Borysaitė).

Nugalėtojams atiteks originalios kepuraitės su žaidėjo parašu.

Prisijunk prie tūkstančių sporto mėgėjų bendruomenės – tapk DELFI Sporto draugu „Facebook“, sužinok šviežiausias naujienas iš sporto arenų, dalinkis įžvalgomis ir komentarais!