G. Antetokounmpo pelnydavo 19,5 taško, atkovodavo po 11 kamuolių, atlikdavo 3,3 rezultatyvaus perdavimo, blokuodavo 1,8 metimo ir „Bucks“ iš keturių rungtynių laimėjo trejas.

20-metis atletas atliko tris dvigubus dublius. Jis dukart iš eilės sužaidė karjeros rungtynes. Prieš Los Andželo „Lakers“ pelnė 25 taškus, o kitose rungtynėse vėl pagerino rezultatyvumo (27 taškai) ir atkovotų kamuolių rekordą (15). Graikas savaitės žaidėju tapo pirmą kartą.

R. Westbrooko vedama „Thunder“ taip pat iš keturių rungtynių laimėjo trejas. Gynėjas rinkdavo 34,3 taško, atkovodavo 9,3 ir perimdavo 2,5 kamuolio.

Mače su Naujojo Orleano „Pelicans“ gynėjas pelnė 48 taškus, atliko 11 rezultatyvių perdavimų ir atkovojo 9 kamuolius.

Jis tapo pirmuoju žaidėju nuo 1963 metų, dvejose rungtynėse iš eilės pelniusiu bent 45 taškus, atkovojusiu 5 kamuolius ir atlikusiu 5 rezultatyvius perdavimus.

Į savaitės geriausio žaidėjo laurus taip pat pretendavo: Kyrie Irvingas ir LeBronas Jamesas (Klivlando „Cavaliers“), Stephenas Curry (Oklando „Golden State Warriors“), Jamesas Hardenas (Hiustono „Rockets“), George'as Hillas (Indianos „Pacers“), Chrisas Paulas (Los Andželo „Clippers“) ir Gordonas Haywardas (Jutos „Jazz“).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)