„Isabella yra labai jauna sportininkė ir jai viskas prieš akis, todėl negaliu jos stabdyti“, - rašoma D. Stagniūno pareiškime.

„Apie tai, jog Deividas nori baigti karjerą, sužinojau praėjus savaitei po pasaulio čempionato. Tada ir tik tada pradėjau ieškoti naujo partnerio. Neturėjau kito pasirinkimo, o karjeros baigti aš nenorėjau, – SportIN.lt pasakojo 22 metų I. Tobias. – Norėjau ir toliau čiuožti su Deividu ir norėjau tą daryti už Lietuvą. Jam ir Lietuvai visada buvau ištikima.“

Anot sportininkės, rusas - vienintelis jai tinkantis čiuožėjas, turintis tarptautinių varžybų patirties. Tiesa, ji dar neapsisprendė, kurios šalies garbę gins.

„Žiniasklaida bando parodyti, jog aš palikau Deividą, kad galėčiau čiuožti su Ilja, kas yra visiška netiesa. Tai aš buvau ta, kurią paliko partneris. Aš bandau tiesiog toliau čiuožti, nes mėgstu tą daryti. Esu labai dėkinga Lietuvai už viską, bet neslėpsiu, jog nusivyliau tuo, kad žmonės atsisuko prieš mane. Aš to nenusipelniau, – portalui SportIN.lt sakė I. Tobias.

DELFI primena, kad prieš tapdama D. Stagniūno partnere, I. Tobias, kuriai prieš Sočio žiemos olimpines žaidynes išimties tvarka buvo suteikta Lietuvos pilietybė, yra atstovavusi ir Gruzijai.

2014 metų Sočio olimpiadoje Lietuvos garbę gynusi ledo šokėjų I. Tobias ir D. Stagniūno pora buvo 17-a.

22-ejų metų I. Tobias ir 28-erių D. Stagniūnas 2014-ų pasaulio čempionate užėmė 15-ą vietą. Penkiolikti I. Tobias ir D. Stagniūnas buvo ir praėjusių metų pasaulio dailiojo čiuožimo čempionate, 2012-ų pirmenybėse jie liko aštuoniolikti, o 2011-ais metais užėmė keturioliktą vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (782)