Nugalėjo arabų veislės eržilas Gelažius M ir Algirdė Stancelytė, antrą vietą užėmė Radviliškio rajone Baisogaloje įsikūrusiame Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Gyvulininkystės institute išveistas ir užaugintas žemaitukų veislės eržilas Taifūnas su Dovile Bagvilaite, o treti liko Gintarė Grušaitė ir Baltijos hanoverių veislės kumelė Jorė.

24 kilometrų distancijoje pirmą vietą iškovojo Ugnė Ubartaitė su žemaitukų veislės žirgu Perliu, antra buvo - Jūratė Repšienė su arabų veislės žirgu Ardmore, trečioje vietoje - Meda Dapkevičiūtė su arabų veislės žirgu Paloma.

Šioje distancijoje varžėsi ir LSMU Gyvulininkystes instituto raitelė Ugnė Šveistytė su žemaitukų veislės eržilu Ardu. Žirgui tai buvo pirmos varžybos. Duetas puikiai įveikė trasą, įgavo patirties ir toliau sieks gerų rezultatų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)