„Vorai“ šiemet į turnyrą surinko pajėgią ir dėl medalių galinčią varžytis sudėtį. Komandai atstovavo 10 žaidėjų, kurie grupės varžybose, užtikrintai įveikė beveik visas komandas. Nusileido tik aikštelės šeimininkams - „Phoenix“ komandai iš Bresto. Paskutines grupės rungtynes „Vorai“ pralaimėjo 6:10, tačiau vis tiek pateko į pusfinalį.

Pusfinalyje „Vorai“ susitiko su „Wilde West“ komanda iš Ukrainos, kurią įveikė rezultatu 10:5 ir taip užsitikrino galimybę varžytis dėl aukso medalių. Finale „Vorai“ turėjo galimybę atsirevanšuoti „Phoenix“ komandai už pralaimėjimą grupės varžybose. Žaidimo pradžia „Vorams“ buvo gana nesėkminga - praėjus 5 minutėms žaidimo - rezultatas buvo 0:3 „Phoenix“ naudai. „Vorai“ pirmą kėlinį nusileido varžovams 5:7. Toliau kova vyko taškas į tašką, kol „Vorai“ „perlaužė“ varžovų puolimą ir išlygino rezultatą (9:9). „Vorai“ išplėšė galutinę pergalę dviejų taškų skirtumu - 14:12 ir taip tapo turnyro „Winter Brest 2016“ čempionais.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją