Pusė (51 proc.) apklaustųjų LTOK darbą įvertino gerai, penktadalis (19 proc.) LTOK veiklą įvertino vidutiniškai – nei gerai, nei blogai, o blogai LTOK veiklą apibūdino tik vienas iš dvidešimties (6 proc.) apklaustų. Lyginant su analogiška 2015 metų balandžio mėnesio apklausa LTOK veiklos vertinimas pagerėjo 4 proc., o per paskutinius du metus (lyginant su 2013 metų lapkričiu apklausos duomenimis) gerai vertinančių LTOK veiklą padaugėjo 16 procentinių punktų.

BT apklausa veiklos vertinimas

LTOK veiklą geriau vertino vyrai (58 proc. įvertino gerai), jaunesni nei 30 metų žmonės (57 proc.), miestų gyventojai (52 proc.), respondentai su aukštesniu nei vidurinis išsilavinimu ir su didžiausiomis šeimos pajamomis per mėnesį - virš 800 eurų (60 proc.), taip pat tie respondentai, kurie domisi sportu (65 proc.).

„Esame visuomeninė organizacija, todėl visuomenės nuomonė mums labai svarbi. Tris metus reguliariai atliekamas tyrimas rodo, kad einame teisinga kryptimi ir toliau stengsimės pateisinti tiek visuomenės, tiek sporto bendruomenės lūkesčius“, - sakė LTOK prezidentė Daina Gudzinevičiūtė.

Tyrimo metu taip pat buvo įvertintas LTOK ir „LTeam“ ženklų žinomumas bei kiek visuomenė žino apie LTOK funkcijas bei veiklą.

***

Tyrimą atlikusi bendrovė apklausė 1035 15-74 metų amžiaus Lietuvos gyventojus, tyrimas vyko 127 atrankos taškuose. Apklaustų žmonių atsakymai atspindi tokio amžiaus Lietuvos gyventojų nuomonę. Rezultatų paklaida tokio dydžio imčiai neviršija 3 proc.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)