Ši komanda iškovojo pagrindinį prizą kelialapį į „Red Bull Neptune Steps“ varžybas Švedijoje. Juodos trasos moterų grupėje sužibėjo komanda „Varinės“ Jurga Ralytė bei Milda Šličkutė, o mišrių komandų grupėje nugalėjo daugkartiniai „Vilnius Challenge“ prizininkai ir čempionai Ramunė Arlauskienė ir Dainius Mačiulis („Nordic Cab“ komanda).

Juodoje trasoje dalyviai įveikė daugiau nei 55 km distanciją, raudonoje – virš 30 km, mėlynoje ~ 20 km, o žalioje virš 9 km. Visų trasų dalyviai įveikė orientavimosi, bėgimo, dviračių, alpinistines ir vandens rungtis, lindo į Vilniaus požemius ir sprendė galvosūkius.

Devintus metus iš eilės vykstantis renginys dalyvius vilioja ne tik rungčių įvairove, bet ir netikėtais iššūkiais trasose. Šiemet dalyviai pirmą kartą buvo nustebinti užduotimi ledo arenoje, taip pat turėjo numušti taikinius naudodami gaisrininkų žarnomis tekančią vandens srovę ir karpyti metalą pasitelkdami hidraulinę įrangą. Viena įspūdingiausių žiūrovams rungčių buvo įrengta prie prekybos ir pramogų centro „Akropolis“, kur reikėjo persikelti per Ozo gatvę dalyviai turėjo specialiai įrengta virvių perkėla.

„Vilnius Challenge“ varžybų direktorius Vytenis Benetis džiaugėsi, kad šiemet pavyko ištaisyti praėjusių metų klaidas ir tikina, kad multisporto kultūrą Lietuvoje plėtos ir toliau.

„Trasoje sutikau gausybę laimingų dalyvių. Pavyko parengti tikrai įdomias ir netikėtas trasas, džiaugiuosi, kad šiemet operatyviai ir sklandžiai buvo suskaičiuoti rezultatai. Dabar, nusipurtę praėjusių metų negandas, startuosime su nauju multisporto renginiu pajūryje – „Klaipėda Challenge“.

„Vilnius Challenge“ pirmos urbanistinės multi-sporto varžybos Lietuvoje. Šiemet renginys pritraukė dalyvius iš 16 skirtingų valstybių. Starto liniją kirto 180 dalyvių iš Baltarusijos ir 23 komandos iš Jungtinių Amerikos Valstijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)