Į privačiomis lėšomis statomą daugiafunkcinį sporto centrą numatyta investuoti daugiau nei 3 mln. eurų. Komplekse per metus tikimasi sulaukti apie 250 tūkstančių lankytojų.

Bendras DELFI sporto centro plotas sudarys 4500 kvadratinių metrų.

Po jo stogu bus įrengta 16 badmintono aikštelių, 4 paplūdimio tinklinio ir paplūdimio teniso aikštelės, sukurta virš 400 kvadratinių metrų ploto universali treniruočių erdvė. 2017 metais šalia komplekso bus įrengtos papildomos 5 atviros paplūdimio tinklinio aikštelės.

Į kompleksą investuojantis „Vichy“ vandens parkas skyrė sklypą šiam statiniui, o vėliau administruos centrą.

Naujieji partneriai – DELFI ir „Vichy“ vandens parkas – bendradarbiavimo pradžią pažymėjo oficialiu sutarties pasirašymu.

DELFI grupė nuosekliai didina dėmesį sporto ir sveikatinimo sričiai, nes, mūsų nuomone, pagrindinis Lietuvoje naujienų portalas turi atlikti ir tam tikrą socialinę misiją – šviesti visuomenę ir skatinti ją gyventi sveikiau.

Mus sudomino galimybė tapti sparčiai populiarėjančių sporto šakų – badmintono ir tinklinio – sporto centro partneriais. Tikimės, kad šios sporto šakos dar labiau įsitvirtins visuomenėje, o sporto centre įsikursiančios akademijos sudarys galimybes augti naujai profesionalių sportininkų kartai. DELFI skaitytojams ir žiūrovams sukursime galimybes tiesiogiai stebėti čempionatus ir kitus DELFI sporto centre vyksiančius renginius“, – sakė DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

„Džiaugiamės, kad sporto centras pasipuoš didžiausio Lietuvos naujienų portalo vardu. Esu tikra, kad gerų naujienų nepritrūksime – moderni treniruočių bazė ateityje leidžia tikėtis skambių mūsų sportininkų pergalių. Duris sporto mėgėjams ir profesionalams atversime jau šių metų pabaigoje“, – pridūrė DELFI sporto centro vadovė Ieva Šemberienė.

Visą informaciją apie sporto centro veiklą, renginius ir įvykius jau greitai bus galima sekti specialiame puslapyje www.delfisportocentras.lt

Statomo DELFI sporto centro vizualizacija

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt. Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: M360.lt, Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų. Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)