O juk dar praėjusių metų pavasarį visi mokyklos „Gabijiečiai“ ir vietinė Pašilaičių bendruomenė tik svajojo apie naują sporto salės grindinį ir naujas erdves, leidžiančias visiems sportuoti kur kas geresnėmis sąlygomis. Būtent mokyklos mokinių iniciatyva ir dėl parašytų daugybės straipsnių ir išsiųstų laiškų mūsų prašymai buvo išgirsti. Juk be pilietiškai brandžių, išsilavinusių ir iniciatyvių žmonių nebus nieko – nei aukštos ekonomikos, nei krašto gynybos, nei darnaus gyvenimo ir noro jį kurti Lietuvoje.

Patys sporto salės tvarkymo darbai prasidėjo liepą ir užtruko iki rugsėjo pabaigos. Mokiniai jau nekantraudami kasdien laukė, kada gi viskas bus baigta – o smalsumo apipinti kasdien užsukdavo pasižiūrėti, ar dar nesibaigė remontas.

Pačio atidarymo metu netruko didžiulių emocijų ir džiaugsmo akimirkų. Džiugu, kad nuotaiką palaikyti padėjo mokyklos šokių kolektyvas „Gabija“ (vad. Jurgita Galdikienė), sušokę „Linksmapolkę“. Sveikinimo žodžiai tiesiog skambėjo, po kurių priėjo ir šventės kulminacija – simbolinės juostelės perkirpimas ir skelbimas, kad sporto salė atidaryta. Pirmi sporto salę išbandė mūsų mokyklos krepšininkai, žaidę draugiškas rungtynes.

Sporto salės atnaujinimo darbus finansavo Vilniaus miesto savivaldybė. Bendra projekto vertė – 144 tūkst. 989,39 eurai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)