Absurdiška ir kontroversiška. Kuomet vienas brolių dėl savo įsitikinimų žudo niekuo dėtus žmones, kitas po šalies vėliava kovoja dėl Belgijos rinktinės garbės.

M. Laachraoui jau ne vienus metus atstovauja šalies tekvondo rinktinei ir iš tarptautinėse varžybose netgi yra lipęs ant prizininkų pakylos. Visgi antradienį Belgiją sukrėtęs teroro aktas sportininkui tapo tikru košmaru – oro uoste susisprogdino jaunesnysis jo brolis Najimas, jau kurį laiką buvęs paieškomųjų sąrašuose.

Kaip rašo dailymail.co.uk, šeimai su policija bendrauti teko jau ir po Paryžiaus žudynių, Najimas – vienas iš ISIS sprogdinimų ekspertų – buvo įtariamųjų sąrašuose.

Tiek tekvondo kovotojas Mouradas, tiek visa šeima jau seniau atsiribojo nuo Najimo, kurio, pasak jų pačių, nematė trejus pastaruosius metus. Rašoma, kad sportininkas dėl tokio šeimos nario poelgio jaučia didžiulę gėdą.

„Mums gėda dėl to, kas įvyko“, – sako ir marokiečių kilmės sportininkų tėvas, nerimaujantis, kad Najimo poelgis gali turėti įtakos ir sporto arenose kovojančiam sūnui.

Kovoja M. Laachraoui:

Kol kas skambiausias 29-erių Mourado pasiekimas – Pietų Korėjoje laimėtas pasaulio čempionato sidabro medalis. Belgijos rinktinei čempionatuose jis atstovavo tris sykius.

 Najimas Laachraoui

Teroro aktas Briuselyje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)