Antrą pratimą užtikrintai laimėjo Lietuvos komandos lyderis Vladas Motūza (766 taškai), kuris sklando Lietuvos bendrovės „Sportinė aviacija ir Ko“ pagamintu sklandytuvu „Mini LAK“.

Deja, pirmame pratime patirta nesėkmė neleido lietuviui pakilti aukščiau bendroje įskaitoje (10 vieta, 1243 taškai). Antras buvo pirmos dienos nugalėtojas Stefano Ghiorzo iš Italijos (sklandytuvas „Diana 2 Versus“, 756 taškai), bet išsaugojo pirmą vietą bendroje (po dviejų etapų) įskaitoje. Trečią rezultatą parodė prancūzas Antoine'as Havet (sklandytuvas „Silent 2 Targa“ , 591 taškas) ir pakilo į ketvirtą vietą bendroje įskaitoje.

Parengiamosiose 2016 metų pasaulio sklandymo čempionato varžybose MIX klasėje lyderių pozicijos neužleidžia lietuvio Dariaus Liaugaudo ir lenko Adamo Czeladzkio duetas. Vyrai laimėjo antrą pratimą (802 taškai) iš eilės ir išlieka vienvaldžiais lyderiais bendroje įskaitoje (1802 taškai).

Lietuvos klubinės klasės čempionate antrą pratimą laimėjo Gvidas Sabeckis (sklandytuvas „Standart Jantar 2“, 892 taškai) ir iš dešimtos vietos po pirmo pratimo bendroje įskaitoje pakilo į trečią. Lyderio poziciją bendroje įskaitoje išlaiko australas Tobiasas Geigeris (1812 taškų).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)