T. Fury mano, kad pasaulio sunkiasvorių titulo iškovojimas jį pavers lygiai tokia pačia pasauline žvaigžde kaip ir šie du futbolininkai.

„Kai Mike‘as Tysonas buvo čempionu, jis galėjo susilyginti su šiandieniniais L. Messi ir C. Ronaldo. O Kličko tikrai nėra tokio lygio sportininkas, už Vokietijos ribų nelabai kas jo žino“, - sakė boksininkas.

„Tačiau aš esu visai kitoks, mano bokso stilius, charakteris, asmenybė gali mane išgarsinti, tereikia įveikti Kličko ir galėsiu būti vienas žinomiausių sportininkų pasaulyje“, - tęsė T. Fury.

T. Fury yra tik du kartus kovojęs ringe už Didžiosios Britanijos ir Airijos ribų, bet niekada nesivaržė Europoje. V. Kličko jau 27 sykius kovojo dėl pasaulio čempiono titulo ir tai yra 3 kovoms daugiau, negu T. Fury iš viso lipo į ringą.

Ukrainietis jau 11 metų niekam nepralaimi. Pastarąjį kartą profesionalų ringe V. Kličko suklupo 2004 metais, kai nusileido amerikiečiui Lamonui Brewsteriui. Po to monstras iš Ukrainos iškovojo 22 pergales iš eilės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (217)