Geriausio visų laikų Panevėžio miesto boksininko, Europos čempiono, pasaulio vicečempiono, Atlantos olimpinių žaidynių dalyvio turnyras keliasi į naujus namus ir pirmą kartą vyks „Cido“ arenoje.

Ta proga sukurtas pikantiškas turnyrą anonsuojantis vaizdo klipas, kuriame šmėžuoja seksualios boksininkės.

Ringe su Ukrainos sportininku lapkričio 9-ąją susigrums ir vienas geriausių Lietuvos boksininkų, demonstravęs puikius rezultatus Pasaulio bokso čempionate, ir Londono olimpinių žaidynių prizininkas Evaldas Petrauskas.

Šiemet turnyre dėl geriausio boksininko titulo iš viso kovos apie 80 sportininkų iš 9 šalių. Geriausi boksininkai atvyks iš Suomijos, Norvegijos, Baltarusijos, Ukrainos, Lenkijos, Estijos, Rusijos, Latvijos ir Lietuvos. Boksininkai kovos suaugusių, jaunimo ir jaunių amžiaus grupėse.

Turnyro metu įvyks dvi profesionalių boksininkų dvikovos. Pirmoji – tai panevėžiečio Simo Vološino ir Baltarusijos čempiono dvikova svorio kategorijoje iki 64 kilogramų, antroji – Aido Balčiausko ir Rusijos sportininko kova svorio kategorijoje iki 75 kilogramų.

Finale vyks ir moterų dvikova. Svorio kategorijoje iki 63 kilogramų susikaus panevėžietė Rūta Sutkutė ir Norvegijos atstovė.

Per Tarptautinio V. Karpačiausko vardo bokso turnyro 15-os metų istoriją, šiame turnyre jau dalyvavo 20 pasaulio šalių atletai. Visuose 15-oje turnyrų dalyvavo ne tik Lietuvos, bet ir Norvegijos, Latvijos, Estijos boksininkai.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)