Renginyje dalyvaus garbūs svečiai: Prezidentas Valdas Adamkus, Aukščiausiosios Tarybos-Atkuriamojo Seimo pirmininkas prof. habil. dr. Vytautas Landsbergis, Lietuvos olimpinės akademijos prezidentas doc. dr. Artūras Poviliūnas, Pasaulio lietuvių bendruomenės atstovė Lietuvoje Vida Bandis, universitetų rektoriai ir Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis ir kiti.

Renginyje pranešimus skaitys: A. Poviliūnas („Nuo tautinės olimpiados per Australiją – amžinai į Lietuvą“), dr. Steponas Gečas („Lietuvių sportas Vokietijoje 1945–1950 metais“), Pranas Majauskas („Lietuvos ir lietuvių išeivių ryšiai per sportą“), Valentinas Aleksa, prof. dr. Audronė Dumčienė ir A. Poviliūnas („Lietuvių išeivijos sporto organizacijos ir jų organizatoriai Visuotinėje lietuvių enciklopedijoje bei Pasaulio lietuvių sporto asociacija“), Arvydas Jakštas („Išeivijos lietuvių sportininkų indėlis į Lietuvos krepšinio raidą“), Laurynas Rokas Misevičius („ŠALFASS ištakos, istorija ir dabartis“), doc. dr. Ramutis Kairaitis ir Arūnas Petraitis („Lietuvos kultūrizmo lobynas: nuo priešistorės už Atlanto iki dabartinių kelrodžių žvaigždžių“) ir Egidijus Balandis („Sportas JAV lietuvių Lietuvos Vyčių organizacijoje 1913–1940 metais“).

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)