Sportininkė per plauką pagerino prieš metus pasiektą ir jai priklausiusį rekordą dviem šimtosiomis sekundės dalimis ir distanciją įveikė per 24,95 sekundės.

„Esu labai, labai patenkinta šiuo rezultatu, o ir kitų distancijos, manau, labai geri ir kiti rezultatai“, – DELFI kalbėjo R. Meilutytė.

Pasaulio rekordininkė „sulaužė“ tris rekordus – du šalies čempionatų ir vieną nacionalinį. Čempionatų rekordai dužo 100 metrų nuotolio kompleksiniame plaukime ir 200 metrų nugara. Nepaisant gerų rezultatų, tai nebuvo pagrindinis jos tikslas.

„Tiesiog stengiuosi pasitikrinti savo jėgas, pabandyti daugiau nuotolių“, – kuklinosi sportininkė.

Čempionatas Anykščiuose visada sutampa su didžiosiomis metų šventėmis, tad Anglijoje gyvenanti ir besimokanti sportininkė šiuo laiku į Lietuvą grįžta ilgesniam laikui nei trys čempionato dienos. Sportininkė teigė, kad atostogos neturės didelės įtakos kito sezono startams.

„Kitą mėnesį būsiu Prancūzijoje, kur pas mūsų draugus bus tradicinės tarptautinės varžybos, po to Škotijoje balandžio mėnesį. Svarbiausias, žinoma, bus startas Europos čempionate Berlyne“, – būsimus startus DELFI vardijo plaukikė.

Rekordininkė teigė šventes praleisianti kukliai, bet savęs nevaržys dietomis.

„Praleisiu šventes su šeima ir artimiausiais draugais. Kaip visi žmonės – ramiai, prie šventinio stalo. Viską atidirbsiu grįžusi, net jei sustorėsiu“, – juokėsi R. Meilutytė.

Paklausta ką darys su iškovotomis premijomis, plaukikė nusijuokė ir pasakė, kad yra žmonių, kuriems neišrinko dovanų, o apie save dar negalvojo.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)