„Ober–Haus“ komandai rungtynės tebuvo garbės reikalas. Varžovams gi buvo būtina pergalė norint kovoti finalo ketverte.

Mažiau įtampos slegiami „Ober–Haus“ ledo ritulininkai pirmi išsiveržė į priekį po Patriko Misiuko įvarčio daugumoje (04:38). Varžovai rezultatą greitai išlygino ir persvėrė, kai pasižymėjo Karolis Andrikonis (10:28) ir Karolis Šlikas (11:26).

Dar pirmame kėlinyje Vitalijus Sevrukas (13:21) daugumoje rezultatą išlygino.

Antrame kėlinyje madas jau diktavo „pankai“, kurie dar kartą išsiveržė į priekį po antro K. Šliko įvarčio (20:48). Ignas Romaškevičius (32:24) rezultatą išlygino, tačiau neilgam. Algimantas Visockas (33:32) trečią kartą išvedė „pankus“ į priekį.

Intriga išliko iki pat paskutinių rungtynių minučių, kai trečio kėlinio viduryje V. Sevrukas (46:33) dar kartą išlygino rezultatą – 4:4.

Įtampa pasiekė apogėjų ir aikštelėje kilo susistumdymas, po kurio „pankas“ K. Andrikonis užsidirbo 2+10 baudos minučių, jo kolega Nerijus Pranckus (5+20) buvo išvytas iš aikštės. Kumštynėse dalyvavęs „Ober–Haus“ puolėjas V. Sevrukas gavo keturias baudos minutes (2+2).

Komandoms prireikė pratęsimo, o po pagrindinio rungtynių laiko pabaigos kilo džiaugsmo banga Šiaurės Lietuvoje. Mat Juodupės „Juodupė“ dabar turi visus šansus ketvirtadienio rungtynėse Elektrėnuose prieš vietos „Lokius–Poseidoną“ iškovoti vietą finalo ketverte.

O „pankai“ „Juodupei“ užduotį supaprastino. Patys prasižengę ir praleidę įvartį pratęsimo metu vos pasibaigus pražangos laikui, „Hockey Punks“ pralaimėjo ir „Juodupei“ suteikė šansą patekti į finalo ketvertą iškovojus ir du taškus ketvirtadienio rungtynėse.

„Hockey Punks“ – „Ober–Haus“ - 4:5 (2:2, 2:1, 0:1, 0:1), - po pratęsimo.

„Hockey Punks“: Karolis Šlikas 2, Karolis Andrikonis ir Algimantas Visockas po 1 įvartį.

„Ober–Haus“: Vitalijus Sevrukas 3, Patrikas Misiukas ir Ignas Romaškevičius po 1 įvartį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją