Į varžybas iš anksto užsiregistravo 118 dalyvių iš 10 šalių, tačiau registracija galima ir varžybų dienomis. Prie taikinių turėtų rungtis žaidėjai iš Anglijos, Suomijos, Olandijos, Baltarusijos, Norvegijos, Lenkijos, Rusijos, Estijos, Latvijos ir Lietuvos.

Penktadienį vakare vyks apšilimo rungtis „Laiminga pora“, šeštadienį – asmeninė rungtis, įtraukta į pasaulio reitingą. Sekmadienį prie taikinių sustos porinės rungties dalyviai.

Varžybas pernai laimėjo lietuviai Darius Labanauskas ir Erika Bagdonavičienė. Šiemet jiems keliauti iki čempionų titulo bus dar sunkiau. Varžybose planuoja dalyvauti dar daugiau pajėgių žaidėjų, tokių kaip Willy van der Wiel (Olandija), kuris pastarojoje Europos taurėje, vykusioje Turkijoje, pasiekė finalą.

Anglas Paul Jennings šiemet laimėjo „Denmark Open“, pernai - „Finnish Open“, „Latvia Open“, „Police Masters“ ir „Swiss Open“.

Suomė Lumi Silvan šiemet laimėjo „Nordic Cup Open“, o „Finnish Open“ žaidė finale.

Jeigu šeštadienį triumfuotų lietuvis Arūnas Čiplys, jis pasaulio reitinge pakiltų į 13 vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)