Jos bus vykdomos dviejų minusų sistema.

Pirmose grupės varžybose šių metų pasaulio jaunimo iki 19 metų čempionės, kurioms buvo suteiktas 13-as reitingas, rezultatu 2:0 (21:14; 21:13) nugalėjo Izraelio atstoves Yealą Lotan ir Viktoriją Nesterovą (12-as reitingas).

Atrame grupės mače, kuris vyko Hartbergo senamiestyje įrengtame centriniame korte ir buvo pristatomas, kaip pagrindinė dienos akistata ir sutraukė pilnas tribūnas žiūrovų (apie 2000), I. Dumbauskaitė ir M. Povilaitytė po nepaprastai atkaklios ir dramatiškos kovos rezultatu 2:0 (26:24; 24:22) nugalėjo šeimininkes ir turnyro favorites bei praėjusių metų šio čempionato laimėtojas Kathariną Schutzenhofer ir Leną Plesiutschnig (1-as reitingas).

Nepasisekė raseiniškiui Arnui Rumševičiui ir kelmiškiui Gilbertui Kerpei (18-as reitingas), kurie pralaimėjo paskutines grupės varžybas slovėnams Primožui Vidmarui ir Sergejui Drobničiui (19-as reitingas) ir, neiškovoję nei vienos pergalės, baigė savo pasirodymą Europos čempionate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)