Julija Balykina (Baltarusija)

Lengvaatletės palaikai praėjusį pirmadienį rasti miške netoli Minsko. 31-erių sprinterė dingo praėjusio mėnesio pabaigoje. Policija suėmė J. Belykinos vaikiną, kuris įtariamas žmogžudyste. Baltarusė nedalyvavo jokiose varžybose nuo 2013-ųjų, kuomet buvo diskvalifikuota dėl dopingo vartojimo.

Laurentas Vidalis (Prancūzija)

Penktą vietą Londone užėmęs 31-erių triatlonininkas lapkritį mirė miegodamas sustojus širdžiai. Didįjį sportą jis paliko praėjusių metų balandį, kuomet išgyveno klinikinę mirtį.

Trevoras Moore'as (JAV)

30-metis buriuotojas buvo paskelbtas žuvusiu praėjusį birželį, intensyvioms pakrančių tarnybų paieškoms nedavus jokių rezultatų. Gelbėtojai jas pradėjo po to, kai jūroje netoli Floridos aptiko dreifuojančią T. Moore'o jachtą. Sportininko kūnas nebuvo surastas.

Daundre'as Barnaby (Kanada)

Iš Jamaikos kilęs 24-erių bėgikas nuskendo praėjusį kovą per Kanados komandos išvyką į San Kristobalio salą Karibų jūroje.

Camille Muffat (Prancūzija)

Londono žaidynių aukso medalio laimėtoja 400 m plaukimo laisvu stiliumi rungtyje ir keturiskart Europos čempionė žuvo praėjusį kovą ore susidūrus dviems sraigtasparniams. 26-erių plaukikė dalyvavo prancūziškoje televizijos šou „Išgyvenimas“ versijoje, kuri buvo filmuojama Argentinoje.

Alexisas Vastine'as (Prancūzija)

Ta pati aviakatastrofa pareikalavo ir 2008 metų Pekino žaidynių bronzinio prizininko, Londone pasiekusio bokso varžybų ketvirtfinalį, gyvybės. A. Vastine'ui buvo 28-eri.

Bešikas Kuduchovas (Rusija)

27-erių imtynininkas, Londone varžęsis svorio kategorijoje iki 55 kg, žuvo per automobilio avariją praėjusių metų pabaigoje.

Elena Baltacha (Didžioji Britanija)

31-erių ukrainiečių kilmės tenisininkė 2014-ųjų gegužę tapo kepenų vėžio auka.

Elena Baltacha

Christianas Lopezas (Gvatemala)

2013-ųjų lapkritį sunkiaatletis mirė nuo plaučių uždegimo. Vietos spaudoje pranešta, kad 29-erių sportininkas, kuris tuo metu ruošėsi dalyvauti Simono Bolivaro žaidynėse, atsisakė vartoti vaistus, nes nuogąstavo dėl savo dopingo testo rezultatų.

Jakkritas Panichpatikumas (Tailandas)

40-metis šaudymo iš pistoleto rungties atstovas buvo užmuštas 2013 metų spalį, vos išėjęs į laisvę. Tailandietis prieš tai buvo sulaikytas dėl įtarimų pasikėsinus nužudyti savo žmoną. Vėliau J. Panichpatikumo uošvienė prisipažino sumokėjusi samdomiems žudikams, kad jie atkeršytų šauliui baisiausiu būdu.

Abdelrahmanas El-Trabily (Egiptas)

Imtynininkas ir universiteto dėstytojas nužudytas 2013 metų rugpjūtį per demonstraciją, palaikiusią buvusį Egipto prezidentą Mohamedą Morsį. Sportininkui tebuvo 24-eri.

Billy Wardas (Australija)

20-metis boksininkas atėmė sau gyvybę tą patį mėnesį. Teigiama, kad jis kentėjo nuo sunkios depresijos.

Jelena Ivašenka (Rusija)

Keturis kartus Europos dziudo čempionė užsimušė iššokusi pro savo namų langą. Jai buvo 28-eri.

Andrew Simpsonas (Didžioji Britanija)

Londono olimpinis vicečempionas žuvo 2013-ųjų gegužę San Francisko įlankoje ruošdamasis prestižinei Amerikos taurės regatai. Į vandenį įkritęs 36-erių buriuotojas pateko po laivo dugnu ir nuskendo.

Nelaimė jūroje, nusinešusi buriuotojo Andrew Simpsono gyvybę

Burry Standeris (Pietų Afrika)

28-erių kalnų dviratininką 2013-ųjų sausį Australijoje partrenkė ir mirtinai sužalojo automobilis.

Keitani Grahamas (Mikronezija)

32-ejų imtynininkas iš Ramiojo vandenyno salų mirė 2012 metų gruodį nuo širdies smūgio.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)