Kauno technologijos universiteto irkluotojas Žygimantas Dzenis (M1x) užėmė 16-ą vietą, Vytauto Didžiojo universiteto irkluotojas Karolis Kamarauskas (M1x) iškovojo 6–ą vietą, o Klaipėdos universiteto irkluotojas Tomas Plauška (LM1x) 11-ą vietą.

Mykolo Romerio universiteto šachmatininkai garbingai baigė EUSA žaidynes. Vaikinų komandų įskaitoje užimta 4-a vieta ir tai yra kol kas geriausias rezultatas iš startavusių lietuvių žaidynėse. Individualioje rungtyje (Blitz turnyras) Tomas Lauruška užėmė 6-ą, o Vaidas Šetkauskas – 13-ą vietą.

Merginų komandų įskaitoje lietuvės užėmė 6-ą vietą. Blitz turnyre Živilė Urbonavičiūtė buvo 9-ą, o Silvija Čiurlionytė - 15-a.

Žaidynėse kovas tęsia VDU krepšinio komanda, LSU rankinio komandos ir MRU krepšininkės.

Vytauto Didžiojo universiteto krepšininkai pirmose rungtynėse po įtemptos kovos nugalėjo St. Peterburgo studentus iš Rusijos 80:69. Kitą dieną laukė kaimynai estai, kurie buvo įveikti 103:73. Trečia varžybų diena taip pat mūsų krepšininkams buvo sėkminga, kai jie rezultatu 87:61 nugalėjo šeimininkų Kroatijos komandą. Iki grupės lyderių jiems liko vienas žingsnelis – pergalė prieš Slovėnijos krepšininkus.

Lietuvos sporto universiteto vaikinų ir merginų rankinio komandos po ištrauktų burtų pateko į C ir D grupes.

Merginų rankinio komanda kol kas pergalingai žygiuoja žaidynėse. Lietuvės rezultatu 31:35 nugalėjo slovėnes, su prancūzėmis sužaidė lygiosiomis 32:32 ir užėmusios grupėje pirmą vietą keliauja į kitą etapą.

Vaikinų rankinio komandai pirmos rungtynės susiklostė nesėkmingai, kai 21:27 buvo nusileista Zagrebo universiteto sportininkams. Tačiau vaikinai susiėmė ir kitą dieną po atkaklios kovos 27:24 patiesė praėjusių žaidynių vicečempionus Ispanijos sportininkus, o Kipro komandą įveikė rezultatu 36:25.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją