Po svėrimo karpiai iškarto paleidžiami atgal į vandens telkinį, kuriame toliau maitinasi, nes sportininkai naudoja gerus ir kokybiškus jaukus: „BH Boilie Holic“, „Renmar“ ir „CCMoore“, skirtus karpių žūklei.

Į II turą, „Caminare“ taurei laimėti susirinko 16 (viso čempionate dalyvauja 19 komandų) stipriausių Lietuvos sportinės karpių žūklės komandų, kurios varžėsi dėl Lietuvos čempionų titulo ir patekimo į Lietuvos rinktinę, kuri varžysis pasaulio čempionate Portugalijoje rugsėjo mėnesį.

Lietuvos čempionatas susideda iš 3 turų. Trys pirmos komandos, pasiekusios geriausius rezultatus per visus tris turus patenka į sportinės karpių žūklės rinktinę. Pasaulio čempionate varžosi apie 20 valstybių, kiekvienai šaliai atstovauja po 3 komandas.

II turo nugalėtojai komandai „Paliūtis“ atstovavo Vilmantas Andziulevičius ir Valerijus Belousas), antrą vietą užėmė „BH team“ (Saulius Navickis ir Arvydas Eizitavičius) komanda, o treti liko „Trauk žuvį LT“ ( Mantas Staškus ir Airidas Koržovas) komanda.

Didžiausią varžybų karpį, svėrusį 11,050 kg., pagavo „CCMoore–Lietuva“ (Ruslanas Kotelnikovas ir Rimvydas Bareika) komanda.

Varžybų organizatoriai - Lietuvos karpininkų asociacija.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)