Jaunių II 10-ies šokių grupėje į finalą pateko net dvi Lietuvos šokėjų poros. Karolis Burneikis ir Izabelė Šekaitė (Kauno „Tvistas“) tapo varžybų vicečempionais, o Nedas Jonaitis ir Smiltė Paldauskaitė (Kauno „Kaspinas“) užėmė penktą vietą.

Varžybų nugalėtojais tapo anglai Glennas Richardas Boyce ir Kayleigh Andrews, o bronzos medalius laimėjo Jegoras Kulikovas ir Marija Goroško iš Rusijos. Grupėje varžėsi 81 pora.

Prestižinių varžybų finalininkais tapo Donatas Vėželis ir Lina Chatkevičiūtė (Kauno „Sūkurys“). Profesionalų lygos standartinių šokių grupėje jie užėmė ketvirtą vietą.

Geriausiai šioje grupėje pasirodė Vokietijos atstovai Benedetto Ferruggia ir Claudia Koehler, sidabro medalius laimėjo Emanuelis Valeri ir Tania Kehlet iš Danijos, o trečią vietą užėmė italai Marko Cavallaro ir Letizia Ingrosso. Šios grupės varžybose dalyvavo 44 poros.

Varžybos „German Open Championships“ truks dar keturias dienas, per kurias įvairiose grupėse varžysis šimtai šokėjų porų iš įvairių pasaulio šalių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)