„Šios varžybos išskirtinės dėl savo vietos, todėl daugeliui sportininkų jos labai svarbios – juk visi nori susipažinti ir išbandyti save Londono olimpiniame treke. Taigi priešininkai bus aršūs, o nuotaika kovinga, nes sportininkai sieks pasirodyti kuo geriau vertindami šias varžybas kaip bandomąjį egzaminą prieš olimpiadą“, - sakė S. Krupeckaitė.

Simona Krupeckaitė iš paskutinių varžybų Pekine parsivežė tris medalius - keirino ir sprinto rungtyse laimėjo sidabrą, o kartu su Gintare Gaivenyte užėmė antrąją vietą komandinio sprinto važiavime.

Paskutinės pasaulio dviračių taurės varžybų etapas S. Krupeckaitei taps rimtu jėgų patikrinimu, tačiau dviratininkė įtemptos kovos nebijo ir teigia esanti pasiruošusi pasirodyti kuo geriau.

Šiose varžybose dalyvaus net trys Lietuvos sprinterės - Simona Krupeckaitė, Gintarė Gaivenytė ir Gabrielė Jankutė. Pastarosios dvi į Londoną išvyko kartu su S. Krupeckaite ir jos treneriu ir vyru Dmitrijumi Leopoldu.

Penktadienį, vasario 17 dieną, įvyks jau paskutinis pasaulio dviračių treko taurės etapas. Šis čempionatas sulaukė ne tik sportininkų iš viso pasaulio išskirtinio dėmesio, pažiūrėti čempionato veržiasi ir žiūrovai – bilietai buvo išparduoti per keturias valandas. Po šių varžybų Lietuvos dviratininkės laukia Pasaulio dviračių treko čempionatas, vyksiantis Australijoje.

S. Krupeckaitei siekti pergalių padeda „Daumantų“ padažų ir pagardų gamintoja UAB „Vesiga“, taip pat įgaliotoji „Alfa Romeo“ atstovė Baltijos šalyse UAB „Autobrava“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją