Tuo metu Irina Zobnina su Urte Andriukaityte (24 reitingas) patyrė skaudų pralaimėjimą 0:2 (9:21, 11:21) prieš čekes Kristyną Adamčikovą ir Anną Komarkovą (9 reitingas).

Ketvirtadienį 8.30 val. E. Vaškelio ir A. Vincelovičiaus laukia akistata su estais Ragnaru Kalde ir Karli Allik (21 reitingas), o 13.20 val. – su prancūzais Arnaud Gauthier – Rat ir Arnaud Loiseau (12 reitingas).

U. Andriukaitytės ir I. Zobninos pora ketvirtadienį 11.00 val. susitiks su ukrainietėmis Viktoria Mostsitska ir Darija Peretiatko (8 reitingas), o 16.20 val. – su lenkėmis Agnieszka Adamek ir Kinga Legieta (25 reitingas).

Europos jaunimo (iki 20 metų) paplūdimio tinklinio čempionate dalyvauja po 32 vaikinų ir merginų komandas. Į atkrintamąsias varžybas patenka po 3 iš 4 geriausių komandų kiekviename pogrupyje, o čempionate nugalėjusios poros uždirbs po 80 pasaulio reitingo taškų.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)