Vienintelį kluptelėjimą čempionai galėjo patirti per paskutinias rungtynes su Vilniaus „Ardu-Rudamina“. Širvintų komanda per šį mačą po trijų Dariaus Jackevičiaus įvarčių vis išsiverždavo į priekį, bet sostinės komanda kiekvieną kartą lygino rezultatą. Vis dėlto į 36 min. „Intos–Baltic Champignons“ kapitono Giedriaus Gridziuškos pelnytą įvartį vilniečiai jau nerado kuo atsakyti ir Širvintų komanda šventė pergalę rezultatu 4:3.

Lietuvos čempionato sidabras atiteko „Šiauliams-Klevui“, kurie paskutinius čempionato mačus žaidė be komandos trenerės Donatos Grigienės, su moterų rinktine dalyvavusios pasaulio lygos turnyre Airijoje, ir patyrė du pralaimėjimus.

Bronzos medaliais pasipuošė „Ardas-Rudamina“, sostinės derbyje 5:3 palaužęs „Žuvėdrą–Taurą–CTLF“ ir išsaugojęs 1 taško persvarą prieš Širvintų „Ježvitą“.

Širvintiškius nuo trečios vietos čempionate skyrė vos viena minutė. Per rungtynes su „Žuvėdra–Tauru–CTLF“ jie po labai permainingos kovos pirmavo 6:5, bet paskutinę minutę praleido įvartį ir prarado du lemtingus taškus.

Rezultatyviausiu čempionato žaidėju tapo čempionų puolėjas Giedrius Adomavičius, iš viso pelnęs 21 įvartį. Geriausio turnyro vartininko prizas buvo įteiktas Nikui Androšiūnui („Šiauliai-Klevas“), o geriausio žaidėjo - Valentinui Jankevičiui („Ardas-Rudamina“).

7-8 turų rezultatai:

Šiauliai-Klevas“ - Širvintų „Ježvitas“ 0:2 (0:0);
Vilniaus „Žuvėdra–Tauras–CTLF“ - Vilniaus „Ardas-Rudamina“ 3:5 (1:1);
„Šiauliai-Klevas“ - Širvintų „Inta–Baltic Champignons“ 1:7 (0:2);
Širvintų „Ježvitas“ - Vilniaus „Žuvėdra–Tauras–CTLF“ 6:6 (2:2);
Širvintų „Inta–Baltic Champignons“ - Vilniaus „Ardas-Rudamina“ 4:3 (2:2).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)