Tai buvo trečioji šiauliečių pergalė. Surinkusi 15 taškų „Gintros-Strektės-Universieto“ komanda A grupėje užėmė pirmą vietą.

Šiaulietės pirmos išsiveržė į priekį. 7 minutę įvartį į škočių vartus pelnė Donata Grigienė. Beveik visą pirmą kėlinį puikiai gynyboje žaidusios šiaulietės, 17 minutę vis tik turėjo traukti kamuoliuką iš savo vartų. Po mažojo kampinio įvartį pelnė ir rezultatą išlygino Jesica Ross.

Antrasis kėlinys vyko itin atkakliai. Netrūko pavojingų epizodų prie abiejų komandų vartų. Vienintelį įvartį antrajame kėlinyje pavyko pelnyti šiaulietėms. Po mažojo kampinio kamuoliuką į vartus nukreipė Simona Grubliauskaitė.

B grupėje pirmą vietą užėmė Anglijos komanda, kuri suriko 12 taškų. Antroje vietoje – Belgijos čempionės – „Royal Antwerp HC“ ekipa surinkusi 10 taškų. Trečią vietą B grupėje užėmė šveicarės, o paskutinėje vietoje liko turkės.

Pagal grupėse užimtas vietas komandos bus perskirstytos į C ir D grupes. C grupėje kovos pirmą ir antrą vietas grupėse užėmusios komandos. D grupėje dėl išlikimo Europos riedulio B divizione kovos trečią ir ketvirtą vietas grupėse užėmusios komandos.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)