Abi ekipos turėjo vargo pirmajame TOP lygos ture. „Baltrex-Šiauliai“ svečiuose 24:10 nugalėjo Kauno „Žalgirį“, o „Vairo-Kalvis“ po dramatiškos kovos namuose 20:17 įveikė Kekavos „Transact Pro“ (Latvija) klubą.

„Baltrex-Šiaulių“ treneris Edmundas Ščavinskas teigė, kad abu Šiaulių klubai galės žaisti stipriausių sudėčių, todėl sirgalių laukia nepaprastai atkaklus mūšis.

„Nuotaikos komandoje geros, visi žaidėjai sveiki, todėl turėsime stipriausią sudėtį. Deriname treniruotėse žaidimo taktiką. Manau, kad turėsime geras, gražias rungtynes. Oras pranašaujamas geras, tad belieka sulaukti daugybės sirgalių ir stoti į mūšį. Nugalėtojas, kaip visada, paaiškės tik rungtynių pabaigoje. Stengsimės atakuoti nuo pat pradžių. Mūsų pranašumas – ilgas suolelis, sudarytas tik iš šiauliečių. „Vairą-Kalvį“ papildys nemažai žaidėjų iš užsienio, todėl galima teigti, kad žaisime prieš rinktinę“, – kalbėjo E. Ščavinskas.

„Vairo-Kalvio“ regbininkai dar sykį mėgins susigrąžinti titulus iš savo nuožmiausių priešininkų. Nors abiejų komandų dar lauks atsakomoji dvikova ir nelengvos rungtynės su kitomis ekipomis, pirmojo susitikimo rezultatas gali padėti gerą pagrindą siekiant TOP lygos aukso.

„Laukia dar vienas sunkus mūšis. Mūsų komanda, kaip visada, yra nusiteikusi kovingai. Ruošėmės šiai akistatai maksimaliai, rungtynių dieną turėsime neblogą sudėtį. Į stadioną eisime tik laimėti, o kaip bus, parodys laikas. Esame nusiteikę pozityviai – kad ir kas benutiktų, mus palaužti nėra paprasta. Laukia mūšis tikrąja to žodžio prasme. Turėsime legionierių, kurie visada įneša į komandą šviežio oro“, – teigė žaidžiantysis „Vairo-Kalvio“ treneris Gediminas Marcišauskas.

Tuo pačiu metu (šeštadienį 14 val.) Kaune (Partizanų g. 192) vyks dar vienas regbio spektaklis. Dėl pirmosios pergalės TOP lygoje kovos šią vasarą sustiprėję Kauno „Žalgirio“ ir Kekavos „Transact Pro“ klubai. Pergalę iškovojusi komanda ne tik įsitvirtintų trečioje vietoje, bet ir turėtų realias galimybes kautis dėl aukštesnių pozicijų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją