Šeštas varžybų etapas prasidės 11 val. Saulėtekyje, o jo dalyviai varžysis mindami 14 km atstumą. Varžybos vyks toje pačioje atkarpoje, kaip ir praėjusiais metais, o eismas mieste lenktynių metu nebus uždaromas, tad organizatoriai ragina dviratininkus būti atsargius, o kitus eismo dalyvius – laikytis taisyklių, arba, jei įmanoma, vengti šio maršruto.

Plento taurės varžybų organizatorius Deividas Vileniškis pasakoja, kad iš viso penkiuose etapuose šiemet jau sulaukta beveik 2200 dviratininkų – keliais šimtais daugiau nei pernai.

„Nuolat augantis dalyvių skaičius rodo, kad einame teisinga kryptimi. Po kiekvienų varžybų sulaukiame atsiliepimų, kaip kitąmet galėtume jas tobulinti, tad turime minčių, kokių naujovių varžybų dalyviai sulauks kitais metais“, - intriguoja D. Vileniškis.

Jau kelerius metus iš eilės vykstančių varžybų organizatorius pasakoja, kad mąsto apie vieno etapo organizavimą pajūryje ir varžybų dalyvių auditorijos praplėtimą.

„Mąstome kitąmet organizuoti tris važiavimus. Kaip ir šiemet, A važiavimas (apie 100 km) būtų skirtas daugiau sportuojantiems, B – pusės distancijos, o važiuoti C distanciją kviestume pradedančius dviratininkus, mėgstančius prie dviračio vairo prisėsti, pavyzdžiui, savaitgaliais su šeima“, - planais dalijasi D. Vileniškis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)