„Grand Prix“ ketvertukas: Fabio Kwasi (Olandija) prieš Doriną Robertą (Rumunija) ir Kryspina Kalski (Lenkija) prieš Sergejų Maslobojevą (Lietuva).

F. Kwasi – sportininkas iš populiariausio Olandijoje sporto klubo „Mike's Gym“ kovos prieš vieną stipriausių Rumunijos atstovų D. Robertą, tačiau olandas atrodo nusiteikęs ryžtingai.

„Žinau, kad jis – labai stiprus kovotojas, bet į Lietuvą skrendu galvodamas tik apie vieną dalyką – pergalę. „KOK WORLD GP“ turnyrai svarbūs tiek man, tiek mano treneriui, nenoriu nuvilti jo ir nenoriu nuvilti žiūrovų. Tikiuosi, jie pamatys gražų nokautą“, – kalbėjo F. Kwasi.

S. Maslobojevas stos į kovą su lenku K. Kalskiu. Abu kovotojai nėra naujokai KOK ringe, tačiau K. Kalskiui šiai kovai reikėjo ruoštis ypatingai.

„Šį kartą treniravausi tikrai daug ir truputį kitaip nei esu pratęs. Tai – pirmas kartas, kai kovosiu 93 kg kategorijoje, tam turėjau numesti net 10 kg. Bet jaučiuosi tikrai stiprus ir geriau nei bet kada anksčiau. Tikiuosi, S. Maslobojevas mėgsta iššūkius ir atvyks tikrai gerai pasiruošęs, nes mane nugalėti nebus paprasta“, – sakė jis.

Savo ruožtu S. Maslobojevas lieka ramus ir susikaupęs.

„Kaip ir kiekvienam savo priešininkui, taip ir K. Kalskiui, jaučiu didelę pagarbą, jau vien dėl to, kad yra pasiryžęs žengti į ringą ir susikauti su manimi. Esu už tai labai dėkingas, nes kovoti su labai stipriu priešininku – didžiulė nauda man, kaip sportininkui, ir gera patirtis, jau nekalbu apie tai, kad žiūrovai gali tikėtis ypatingo reginio. Šis turnyras yra vienas svarbiausių, džiaugiuosi, kad turiu galimybę jame dalyvauti. Dvi kovos per vieną vakarą – ne juokai. Žinoma, jei pasiseks nugalėti pirmojoje kovoje. Dabar kiekviena diena skirta tik pasiruošimui. Negaliu nuvilti lietuvių.“

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)