Incidentas užfiksuotas per mėgėjų rungtynes tarp „Dorožnik“ ir „Armejec“ komandų. Vienas iš pastarosios ekipos atstovų Sergejus Petrovas taip įsiuto po teisėjo sprendimo skirti jam 10 min. nuobaudą už varžovo ataką, jog po trumpo apsižodžiavimo ir gąsdinimų į „darbą paleido lazdą“.

„Rungtynių metu taisykles pažeidė „Armejec“ komanda, – pasakojo Buriatijos ledo ritulio federacijos atstovas Denisas Slastinas. – Teisėjas Nikita Tichonovas priėmė sprendimą pašalinti komandos žaidėją, o pastarasis ėmė priešintis. Kilo netgi ne muštynės – tai buvo žmonių sumušimas. Vienam iš arbitrų buvo sulaužytas pirštas, o N. Tichonovas patyrė daugybinius sužalojimus. Viską nufilmavo taip pat nukentėjęs arbitras, kuris ant šalmo buvo prisitaisęs nešiojamą vaizdo kamerą“.

Pranešama, kad žaidėjas ilgai nenurimo netgi nutraukus rungtynes ir gąsdino arbitrus juos apskritai užmušiantis.

Incidentas bus įvertintas itin griežtai. Manoma, kad iš turnyro bus šalinama visa „Armejec“ komanda, kurios kiti žaidėjai taip pat dalyvavo po S. Petrovo veiksmų kilusiose muštynėse.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)